GEFINANCIERD

€40,561 van €200,000 binnengehaald

INVESTEERDERS

Verifieer je e-mailadres om je donatie geschiedenis te bekijken.

Vastgoed B.V.

Melding: Testmode is geactiveerd. Er worden in deze testmode geen live donaties verwerkt.

Vastgoed B.V. is een stabiel vastgoedbedrijf uit Amsterdam. We investeren in woningen die we gemeubileerd verhuren aan solide uitzendbureaus. We kopen aan, meubileren, beheren en controleren.  Investeer en wordt mede-eigenaar van onze woningen. Het verwachte rendement is …% per jaar op uw investering.

Download ons informatiedocument voor nadere toelichting: www.testdwfwfeve..pfd

Vastgoed BV is een fonds dat woningen aankoopt op regionale vastgoedveilingen en zo snel mogelijk weer verkoopt of verhuurt. Op een vastgoedveiling worden woningen verkocht van mensen of bedrijven die failliet zijn gegaan of hun hypotheek niet meer kunnen opbrengen. Er wordt dan door de geldverstrekker (meestal de bank) besloten om de woning openbaar te verkopen tegen het hoogste bod op een vastgoedveiling. Deze woningen worden veelal verkocht onder de markt- of taxatiewaarde waardoor Vastgoed BV (en haar investeerders) winst op de latere verkoop van de woning kan maken. Gemiddeld wordt een veilinghuis namelijk 34% onder de marktwaarde verkocht.

Bij ons kunt u (als stille vennoot) instappen met een klein bedragen wordt u als investeerder mede- eigenaar van een aangekochte woningen. Deze woning zal zo snel mogelijk weer worden verkocht met als doel een bovengemiddeld rendement op uw geïnvesteerde vermogen te behalen. Uw inleg en de winst worden na de verkoop direct per bank naar u overgemaakt.

De looptijd is van korte duur en u krijgt uw investering en rendement uitbetaald zoals in onze uitgebreide prospectus is toegelicht.

Investeringsformulier

2,000.00
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €2,000.00